Social

#hawaii #destinatii de vacanta #china #noua zeelanda #peisaje spectaculoase

4 destinatii de vacanta care iti taie respiratia. Care este preferata ta pentru concediu?

Daca esti in cautarea unei vacante uimitoare, in locuri desprinse parca din cele mai frumoase basme, adauga pe lista si una dintre urmatoarele patru destinatii turistice, ale caror peisaje sunt de o frumusete aproape ireala!

1. Haiku Stairs - Oahu, Hawaii - o scara care te poarta parca spre vazduh, fiind montata pe un deal inalt de pe care pot fi admirate peisaje cu adevarat incredibile. Mai este denumita si scara catre ceruri sau paradis.


Sursa foto: Businessinsider.com

2. Jiuzhaigou Valley - Schuan, China - intins pe 180.000 de acri, acest peisaj mirific este o minunatie a naturii, presarata cu lacuri colorate si cascade spectaculoase, imprejmuite de intinderi de copaci in zeci de nuante de verde.

Sursa foto: Businessinsider.com

3. Rotorua, Noua Zeelanda - denumit si "orasul sulfuric", regiunea este considerata un paradis natural desavarsit, incununat cu gheizere, izvoare termale si bazine de noroi colorate, adunate laolalta intr-un peisaj paradisiac.

Sursa foto: Businessinsider.com

4. Pangong Two Lake - Himalaya - contrastul cromatic dintre albastrul fermecator al lacurilor si nuantele de bej-maroniu ale muntilor stancosi dau nastere unui peisaj care-ti taie, efectiv, respiratia.


Sursa foto: Businessinsider.com

Sursa foto: Businessinsider.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea