Social

# criterii alegere amanet # alegere amanet # amanet bucuresti #amanet

4 criterii in alegerea corecta a unui amanet Bucuresti

In ziua de astazi, apelarea la o casa de amanet in momentele dificile din punct de vedere financiar reprezinta o normalitate si un obicei comun pe care majoritatea romanilor si l-au format. Casele de amanet s-au extins foarte mult in ultimii ani, tocmai prin prisma faptului ca cererea de pe piata este din ce in ce mai mare. Acum, in orice oras exista cel putin un serviciu special pentru amanetarea bunurilor de care romanii profita zilnic. De altfel, in capitala exista numeroase case de amanet Bucuresti raspandite in toate cartierele, cele mai cautate fiind casele de amanet Crangasi si amanet Unirii. Inainte de a recurge la serviciile unei astfel de agentii, exista 4 criterii de care orice potential client ar trebui sa tina cont, astfel incat acesta sa faca alegerea cea mai potrivita pentru nevoile sale.

 

1. Locatia reprezinta unul dintre cele mai importante criterii in functie de care se face alegerea unei case de amanet. In fiecare cartier al orasului poate fi gasita cu usurinta cel putin o sucursala de amanet, mai cu seama in centrul capitalei. Asadar, locuitorii din zona Unirii, de exemplu, vor apela cel mai probabil la o casa de amanet Unirii. Cu alte cuvinte, proximitatea este esentiala atunci cand se pune problema unei crize financiare, astfel ca atunci cand nevoia de bani intervine peste noapte, aceasta trebuie satisfacuta in timp util.

2. Specializarea amanetului reprezinta si ea un pas esential de care potentialii clienti trebuie sa tina cont. Unele case de amanet au servicii limitate care permit amanetarea doar anumitor obiecte de valoare, cum ar fi bijuterii de aur. Exista totusi si agentii a caror servicii sunt mult mai diversificate, acolo unde clentii pot beneficia de amanetarea mai multor categorii de produse: bijuterii, telefoane mobile, tablete, laptopuri, ceasuri, console, biciclete, electrocasnice, autoturisme si asa mai departe. Deci, este important ca atunci cand se alege o casa de amanet sa se cunoasca de la bun inceput daca serviciile ei se potrivesc sau nu cu nevoile clientului.

3. Profesionalismul si experienta serviciilor unei case de amanet sunt direct proportionale cu gradul de expansiune al punctelor sale de lucru. Mai exact, o casa de amanet cu experienta de piata prezinta mai multe sucursale, iar acest lucru garanteaza siguranta si calitatea serviciilor oferite. Cu cat o casa de amanet isi desfasoara activitatea prin intermediul mai multor puncte de lucru pe teritoriul tarii, cu atat aceasta este mai pregatita sa raspunda nevoilor clientilor.

4. Imaginea conteaza si in cazul serviciilor de amanet. O casa de amanet care lucreaza corect si in mod transparent este intotdeauna prezenta si in mediul online si are vizibilitate atat prin intermediul unui website oficial, cat si pe retelele de socializare, acolo unde clientii pot gasi orice informatie utila despre agentie si despre serviciile sale.

Prin urmare, alegerea corecta a unei case de amanet depinde de 4 criterii esentiale recomandate oricarui potential client: proximitatea amanetului, specializarea amanetului, gradul de expansiune al punctelor sale de lucru si prezenta amanetului in mediul online.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea