Social

#bacalaureatul olimpicilor # promovabilitate bac #bacalaureat

34% dintre candidatii de la bacalaureatul olimpicilor au promovat examenul

Inainte de solutionarea contestatiilor, promovabilitatea la sesiunea examenului de bacalaureat pentru participantii la olimpiade sau competitii internationale este de 34%.

Astfel, dintr-un total de 880 de candidati inscrisi la aceasta sesiune, s-au prezentat 877, iar 300 dintre acestia au fost declarati admisi.

Un numar de 100 de candidati au reusit sa promoveze probele de bacalaureat, insa acestia nu au obtinut o medie peste 6.00, minimul necesar pentru a trece examenul.

Nu au lipsit nici incidentele, iar 25 de candidati au fost eliminati din sala de examen, dupa ce au fost prinsi avand asupra lor fituici sau telefoane mobile.

"Tentativa de frauda a fost descoperita cu ajutorul camerelor de supraveghere din salile de examen, cat si cu cel al profesorilor care si-au facut datoria", s-a aratat intr-o declaratie a Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Astazi, 1 iunie, vor fi solutionate contesatiile, urmand ca, ulterior, sa fie afisate rezultatele finale.

Sursa foto: capital.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea