Social

#impozite #taxe locale #plata impozitelor #penalitati impozite

V-ati platit impozitele? Iata ce riscati dupa 30 septembrie

Au mai ramas aproximativ doua sapatamani pentru plata, fara penalitati, a taxelor si impozitelor datorate la bugetul de stat.

Potrivit legii, contribuabilii care nu isi vor achita obligatiile fiscale pana la data de 30 septembrie vor trebui sa plateasca penalitati de intarziere de pana la 2% din totalul obligatiilor principale, care se calculeaza pentru fiecare luna sau fractiune de luna, incepand din a doua zi a termenului de scadenta.

Pentru a se evita aglomeratia la ghisee, autoritatile instiinteaza contribuabilii ca exista mai multe modalitati de plata, precum plata electronic (prin internet banking), plata cu numerar, plata cu cardul, plata prin ordin de plata sau plata prin mandat postal.

In sectorul 1, plata taxelor se poate face la unul dintre sediile institutiei situate in Piata Amzei nr. 13, Calea Grivitei nr. 208, Str. Pajurei nr. 13, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 9-13 (in incinta Primariei Sectorului 1).

Sursa foto: miscarea-aradeana.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea