Social

#declaratii avere #dosare senatori #validare senatori

30 de senatori au "uitat" de declaratiile de avere

Comisia de validare a Senatului si-a amanat pentru joi raportul final privind validarea noilor senatori , deoarece 30 de senatori nu aveau depuse la dosarele de inregistrare declaratiile de avere si de interese.

Presedintele comisiei de validare, Constantin Dumitru, a declarat pentru NewsIn, ca cei 30 de senatori au termen pana marti la ora 12.00 sa-si depuna declaratiile de avere la dosar, dar din informatiile pe care le are, unii le-ar fi depus deja, dar nu au ajuns inca la comisia de validare.

Potrivit lui Constantin Dumitru, celelalte dosare au fost verificate si aprobate de cele patru grupuri de lucru ale comisiei, iar raportul final va fi intocmit in urma sedintei de joi.

Comisia de validare s-a intrunit marti in prima sedinta de dupa constituire si au ales conducerea comisiei, formata din democrat-liberalul Constantin Dumitru - presedinte si din vicepresedintii Toni Grebla (PSD+PC) si Mario Oprea de la PNL. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea