Social

#hemoroizi #prevenire hemoroizi #tratament hemoroizi #cauze hemoroizi #sarcina

3 moduri de a preveni aparitia hemoroizilor inainte si dupa sarcina

Hemoroizii sunt una dintre problemele de sanatate care afecteaza multe mame in timpul sarcinii, in special in trimestrul al treilea. Din pacate, hemoroizii nu dispar de la sine dupa nastere, motiv pentru care este important sa apelezi la cele mai simple moduri de a preveni aparitia hemoroizilor inainte si dupa sarcina, recomandate de specialistii Proctoline.

Sarcina poate provoca aparitia hemoroizilor pentru prima oara, dar si revenirea lor la femeile care au mai intalnit aceasta problema. Problema este cauzata in principal de diferenta de presiune dintre exteriorul vaselor de sange de la nivelul ultimii parti a intestinului gros si interiorul acestora.

Schimbarile in stilul de viata si in alimentatie cauzate de sarcina, contribuie insa puternic la aparitia hemoroizilor, in special prin constipatie.


Alimentatia corecta

Progesteronul, hormon secretat in cantitate mare in timpul sarcinii, contribuie la constipatie si astfel la cresterea riscului aparitiei de hemoroizi. Femeile insarcinate au nevoie sa manance cat mai multe alimente bogate in fibre, de la cereale integrale la fructe, dar si sa bea mai multa apa, peste 2 litri pe zi.


Folosirea corecta a toaletei

Inlocuirea hartiei igienice cu servetele umede este o idee buna in timpul sarcinii, te sfatuiesc specialistii de la clinica Proctoline. Amanarea scaunului este interzisa si timpul petrecut pe toaleta nu ar trebui sa depaseasca 5 minute.


Exercitiile Kegel

Vascularizarea si tonifierea musculaturii din jurul vaginului si din zona rectala sunt importante, iar exercitiile Kegel pot reduce semnificativ riscul aparitiei hemoroizilor.


Tratamentul hemoroizilor fara operatie

Clinica Proctoline ofera cele mai noi tehnologii si tratamente pentru hemoroizi interni si externi, care pot rezolva problema la timp, pentru a preveni transformarea ei intr-o afectiune continua dupa sarcina.

Pachetul complet de tratament fara operatie si fara internare pentru hemoroizi si fisuri anale la una dintre cele 14 clinici Proctoline din Romania costa cu 500 RON mai putin in perioada 16 aprilie 2013 - 10 mai 2013. Nu ezita sa apelezi la specialistii Procotoline, care au 15 ani de experienta in Romania, pentru a scapa de problemele hemoroidale aparute in timpul sarcinii sau dupa nastere.

Sursa foto: pregnancyneeds.net

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea