Social

#bucuresti #beculete #lumini craciun #beculete craciun bucuresti

3 milioane de beculete vor fi aprinse astazi in Bucuresti

Vineri, 6 decembrie, vor fi aprinse luminitele de Sarbatori. Aproape trei milioane de becuri vor impodobi Capitala cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, pe un traseu ce se intinde pe o suprafata de 23 de kilometri.

Luminitele vor fi aprinse de catre primarul Capitalei, Sorin Oprescu, la ora 18.00, iar evenimentul se va desfasura pe esplanada de la Piata Universitatii, unde a fost montat deja un brad inalt de 15 metri.

De asemenea, incepand de vineri, pentru al doilea an consecutiv, Primaria Municipiului Bucuresti, prin CREART, va organiza, in Piata Universitatii, "Bucharest Christmas Market", care se va desfasura in perioada 6 decembrie - 5 ianuarie.

Acest targ de Craciun va avea un decor creat de Viaceslav Vutcariov si va fi realizat din 12 tone de cetina, 65 de casute de lemn, iar vizitatorii vor fi intampinati cu vin fiert, decoratiuni, expozitii de obiecte traditionale si produse de manufactura, icoane pe sticla si lemn, tesaturi, precum si produse traditionale romanesti.

Sursa foto: zf.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea