Social

#victime matei bals #incendiu spital # incendiu matei bals #matei bals

3 medici de la Matei Bals intoxicati cu fum! Care este starea acestora

In urma incendiului de la Matei Bals trei medici s-au intoxicat cu fum si au avut nevoie de ingrijiri medicale, declara medicul Bogdan Oprita, coordonatorul interventiei de salvare de la Spitalul Matei Bals din Capitala.

 

 „Pot sa va spun ca au fost si trei persoane dintre cadrele medicale care au solicitat evaluare si asistenta medicala care fusesera expuse la fumul din incendiu, dar care au refuzat transportul medical”, a declarat medicul Bogdan Oprita, de la Spitalul Floreasca, la Antena 3.

Medicul a mai precizat ca la Floreasca au ajuns sapte pacienti, intre care si cea de-a patra victima a incendiului. Aceasta fusese preluata de la „Matei Bals” cu „manevre in curs de resuscitare, nu a raspuns la aceste manevre si a decedat”.

Doi dintre pacientii preluati de la „Matei Bals” sunt internati la chirurgie plastica, cu arsuri pe 20% din suprafata corpului, respectiv 15 la suta din suprafata corpului, iar alti patru pacienti sunt internati in sectia medicala, cu coronavirus.

Citeste si:

Incendiu de proportii la Matei Bals! 4 morti, peste 120 de pacienti evacuati! Cauza incendiului

Pacientii ingramaditi pe holuri la Matei Bals. Protocoale nerespectate

Incendiul de la Matei Bals ar fi fost evitat daca se aeriseau incaperile

Matei Bals nu avea caldura! Ruda unei paciente a dus o aeroterma in salonul care a luat foc, la cererea personalului medical

Inca o victima a fost gasita carbonizata la Matei Bals. Bilantul se ridica la 5 decese

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea