Social

#MonkeyLings #jucarii copii #jucarii

3 griji de care te scapa jucaria anului 2018

La cate avantaje ofera, jucaria anului 2018 pare sa fi fost inventata si pentru copii, si pentru parinti. Este vorba despre maimutici de jucarie, cunoscute in Romania sub denumirea de MonkeyLings. Desi ele au patruns pe piata noastra in luna decembrie, in SUA deja sunt subiectul mai multor articole din presa. Jucariile au aparut in peste 100.000 de clipuri pe YouTube, sub numele american Fingerlings si au strans milioane de vizualizari.

 

MonkeyLings inseamna o gasca de maimute de jucarie care functioneaza pe baza de senzori si emana peste 40 de sunete si gesturi. Jucariile pot fi inchise sau adormite, atunci cand nu sunt folosite. Astfel, cel mic se va bucura de ele chiar si cand nu se joaca cu ele pentru ca au un design foarte simpatic si culori vii. Ce iti mai ofera MonkeyLings?

Metode prin care sa iti bucuri copilul, atunci cand e frig

Iarna este anotimpul cand cel mic nu are atat de multe ocazii sa iasa din casa, mai ales in lipsa zapezii. MonkeyLings vor fi jucariile inteligente cu care se pot distra in orice camera din casa, fara sa fie nevoie sa iasa in frig.

Daca cel mic are o dupa-amiaza sau cateva ore libere si nu pare sa isi gaseasca o ocupatie care sa il bucure, desi petrece timp in casa si si-ar fi dorit sa isi consume energia in parc. MonkeyLings ii devin tovarasii de joaca cu care va socializa constant.

Motive sa se intalneasca cu prietenii

Pentru ca MonkeyLings sunt o intreaga colectie, copilul tau se va bucura atunci cand prietenii il vor vizita sau va pleca la ei pentru joaca. Desi au aceleasi functii, MonkeyLings se diferentiaza prin combinatiile de culori intense, iar jocul in tandem creste si mai mult amuzamentul pe care il ofera.

In plus, pentru ca functioneaza pe baza de senzori, jucariile le vor dezvolta copiilor abilitatile emotionale si sociale. Cei mici se vor bucura de melodia cantata in cor de catre jucarii, in timp ce le descopera noi sunete si gesturi.

Ocazii sa observi ce ii place copilului tau

MonkeyLings functioneaza ca jucarii, dar si ca animalute de casa. Ele au manifestari precum cantatul, stranutul, salutul vesel si multe altele. Copilul tau le invata reactiile si se bucura de ele, pe masura ce se joaca.

Daca ii observi preferintele, poti descoperi daca cel mic prefera joaca sau imbratisarile, daca il incanta atunci cand jucaria este tacuta sau canta, daca prefera sa o ia cu el in toata casa ori sa o pastreze intr-un spatiu sigur.

MonkeyLings, jucariile mai mult decat smart

Desi nu folosesc tehnologia la fel ca tabletele, MonkeyLings pot deveni rapid preferatele copiilor. Jucariile urmaresc atat dezvoltarea, cat si divertismentul celui mic. In plus, vei scapa de grija ca ele vor fi pierdute, pentru ca jucariile reactioneaza sonor la bataile din palme.

MonkeyLings sunt vandute cu reduceri progresive, in cazul in care doresti sa ii cumperi copilului mai mult de o maimuta de jucarie. Fiecare dintre ele are o garantie de 24 luni si o echipa de suport disponibila in fiecare zi lucratoare, pentru orice intrebare.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea