Social

#premiera jocurile foamei #evenimente 2015 #lansare iPhone #concert robbie williams

3 evenimente din 2015 pe care le asteptam cu nerabdare

2015 se anunta un an plin de surprize placute, in toate aspectele. Bogatia culturala, tehnologica si artistica pe care o promite deja te face sa-ti doresti ca timpul sa treaca mai repede.

Iata care sunt cele mai importante evenimente ale anului urmator, pe care toata lumea le asteapta cu sufletul la gura:

Concertul lui Robbie Williams

Renumitul cantaret britanic va urca pentru prima oara pe scena din Piata Constitutiei, in data de 17 iulie 2015. Biletele pentru concert nu au fost inca puse in vanzare si nu pot fi achizitionate nici in presale deocamdata.

Lansarea noului iPhone

Desi ultimele modele de iPhone, 6 si 6 plus, au fost lansate in luna septembrie a anului 2014, deja au inceput sa circule zvonuri cu privire la lansarea de la inceputul toamnei a noului iPhone, care s-ar putea numi 6C, 6S sau iPhone Air.

Premiera filmului "Jocurile foamei 2"

Katniss (Jennifer Lawrence) si Peeta (Josh Hutcherson) vor petrece noi aventuri in Districtul 12, dupa ce au reusit sa castige, pentru prima oara in doi, sangeroasele Jocuri ale Foamei. Premiera in Romania a peliculei va avea loc in data de 20 noiembrie 2015.

Sursa foto: togetherinbahrain.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea