Social

#cv #competente #punctualitate #angajatori #seriozitate #dinamism

3 competente trecute in CV care ii enerveaza pe angajatori

CV-ul nu este citit de 61% dintre angajatori daca gasesc greseli de ortografie si gramatica inca de la inceput. De asemenea, multi dintre acestia se enerveaza la culme daca gasesc in CV competente banale sau care sunt implicite jobului, arata un studiu recent, realizat de firma de recrutare Robert Half International. Iata cuvintele si competentele trecute in CV care ii enerveaza pe angajatori.

1 Dinamic

Aceasta competenta, scrisa in CV fara nicio explicatie, nu are nicio valoare pentru angajatori. Acesta nu intelege nimic prin cuvantul simplu dinamic. Angajatorul nu isi da seama daca este vorba despre faptul ca emani energie, ca esti rapid si iti realizezi sarcinile la timp sau ca ai initiativa. Trebuie sa fii mult mai specific cand treci aceasta competenta in CV si dai exemple concrete.

2 Serios si punctual

Seriozitatea si punctualitatea sunt cerinte elementare la orice job. Angajatorul nici nu se gandeste sa nu fi punctual si serios, asa ca nu este nevoie sa scoti in evidenta ceva ce este obligatoriu. Si, in plus, s-ar putea sa creezi impresia ca, de fapt, nu esti asa.

3 Flexibil

Pentru angajatori este esential ca o persoana sa se adapteze rapid la orice situatie. Insa acest cuvant trecut in CV fara un exemplu concret nu impresioneaza cu nimic angajatorul.

Sursa foto: timetv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea