Social

#dieta #alimente #mere #cum sa slabesti

3 alimente care iti taie pofta de mancare

 

 
 
 
Esti la dieta, dar foamea iti da tarcoale, pofta de dulce la fel si nu stii cum sa te abtii. Dar este mai simplu decat crezi, asigura nutritionistii. Iata ce spune faimosul dr Oz ca ar trebui sa mancam atunci cand simtim ca nu mai putem: 

1. Merele

Pe langa faptul ca te protejeaza de boli si iti intaresc sistemul imunitar, merele te ajuta sa-ti potolesti pofta de mancare. Pentru efecte imediate, iti sugeram sa mesteci bine marul si sa nu te grabesti sa il termini sau sa il tai feliute si sa-l savurezi. Continutul ridicat de apa si fibre (un mar mare are 4 g de fibre) iti asigura o senzatie indelungata de satietate.

2. Semintele de pin

Pe langa faptul ca au numeroase beneficii pentru sanatate si te ajuta sa previi bolile cardiace, semintele de pin contin un acid gras esential, acidul pinoleic, care inhiba apetitul si iti confera o senzatie indelungata de satietate. In plus, au gust senzational si le poti folosi si la salate sau orez.

3. Castravetii murati

Studiile arata ca 100 de grame de castraveti murati taie instant pofta de mancare si te ajuta sa te simti satula. Opteaza pentru variantele "de casa" care nu contin conservanti, nu pentru cele din comert care contin zahar.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea