Social

#elena udrea #pdl #elena basescu #vot #alegeri europarlamentare

3,6% din buletinele de vot, anulate pentru ca erau stampilate si PD-L si EBA

Elena Udrea sustine ca 3,6% din buletinele de vot anulate contineau doua stampile , una pe lista PD-L si una pe Elena Basescu , candidat independent .

Ministrul Turismului a recunoscut ca a votat pentru EBA, motivandu-si decizia prin faptul ca votul pentru Elena Basescu a fost un vot pentru PD-L. Ea este convinsa ca fiica presedintelui a adunat voturi de la tineri care nu ar fi votat in conditii normale.

"Oamenii au inteles foarte bine ca Elena Basescu este a PD-L-ului, numai ca n-au stiu ca nu trebuie sa voteze cu ambele, si cu formatiunea politica, si cu persoana Elena Basescu, candidata . Am impresia ca in jur de 3,6% sunt buletine anulate din acest motiv", a Elena Udrea la Realitatea TV.

Udrea sustine ca aproape 4% din cele 194.626 de voturi declarate nule de catre BEC sustineau doua stampile, una pentru partid si una pentru candidatul independent.

Ministrul crede ca alegerile pentru Parlamentul European din 7 iunie au adus partidului sau, daca adunam si voturile Elenei Basescu, un procent mai mare decat la alegerile din 2007.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea