Social

#snr #salariu #femeie de serviciu

3.249 lei - salariu de femeie de serviciu la SNR

In cadrul Societatii Nationale de Radiocomunicatii ( SNR ), femeile de serviciu si muncitorii necalificati sunt foarte apreciati. Salariul net al femeii de serviciu este de 3.249 lei, in timp ce muncitorul castiga 2.944 lei pe luna!

Veniturile au fost obtinute in luna aprilie a acestui an si publicate pe site-ul Ministerului Comunicatiilor, in subordinea caruia functioneaza SNR.

Salariul de fochist a fost de 3.129 lei, in timp ce un statistician a avut un venit net de doar 1.201 lei. Cel mai mare venit net din SNR a apartinut in aprilie 2010 unui sef serviciu care a luat 24.948 lei.

Un operator de retele de telecomunicatii a castigat in luna aprilie 1.203 lei, iar un operator calculator 2.073 lei, mult sub veniturile angajatilor mai putin calificati.

Soferii sunt mai apreciati in alte ministere. La Finante si la Ministerul Muncii, exista soferi care au avut in aprilie un venit net de peste 4.000 de lei!

In Ministerul Finantelor Publice , condus de Sebastian Vladescu, cel mai mare venit net al unui sofer este de 4.210 lei, in timp ce un sofer de la Compartimentul administrativ din Ministerul Muncii a castigat in aprilie 4.050 lei.

 

Citeste si

Secretarii de stat, mai bine platiti ca ministrii! Vezi lista celor mai mari salarii

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea