Social

#comemerae eroi revolutie #tragic restrictionat Revolutie #revolutie 1989 #trafic restrictionat

27 de ani de la Revolutie! Trafic restrictionat in Capitala

Brigada Rutiera a Capitalei anunta ca, in perioada 20-22 decembrie, vor fi restrictii de circulatie pe mai multe artere din Bucuresti, in zona Universitate, Tineretului, Calea Victoriei, Piata Revolutiei, Dorobanti, pentru evenimente de comemorare a 27 de ani de la Revolutie.


Pe 21 decembrie, intre 08.45-10.33, va fi restrictionata circulatia rutiera pe Calea serban Voda, intre soseaua Oltenitei si breteaua de legatura dintre Calea serban Voda si soseaua Viilor, iar intre 11.30 si 14.30 pe bulevardul Nicolae Balcescu intre Piata Universitatii si strada Batistei, sensul de mers spre Piata Romana si banda IV pe sensul spre Piata Universitatii intre strada Batistei si Piata Universitatii, precum si banda I intre strada Batistei si strada Dem I. Dobrescu, sensul catre Piata Romana, se arata intr-un comunicat remis agentiei MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, tot pe 21 decembrie, intre 13.15-13.45, nu se va putea circula in Piata Romana pentru asigurarea traversului, pe durata ceremonialului si depunerii de coroane la Troita din zona.

“In data de 22 decembrie 2016, intre orele 07.30 – 10.00, se va restrictiona traficul rutier pe banda adiacenta pistei de biciclete de pe Calea Victoriei in zona Momentului pentru Cinstirea Eroilor din Pta. Revolutiei, portiunea cuprinsa intre Str. Dem I. Dobrescu si Aleea Kretzulescu; in data de 22 decembrie 2016, intre orele 09.30 – 11.00 se va restrictiona traficul rutier pe Str. Gral Berthelot; in data de 22 decembrie 2016, intre orele 10.30 – 12.00 se va restrictiona circulatia rutiera pe Calea Dorobantilor, numai pe banda I, intre Pta. Charles de Gaulle si Pta. Dorobantilor", se noteaza in comunicat.

Brigada Rutiera a Capitalei solicita soferilor sa reduca viteza, sa circule cu prudenta si sa respecte semnalele politistilor rutieri.

Mai multi timisoreni au plecat, inca de luni, la Bucuresti pentru a comemora eroii martiri ai Revolutiei de la Timisoara care au fost arsi in timpul evenimentelor din Decembrie 1989 la crematoriul Cenusa din Capitala, ramasitele lor fiind aruncate intr-un canal din Popesti-Leordeni.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea