Social

26 de echipe s-au calificat la CM din Germania

Miercuri seara au avut loc ultimele meciuri din grupele de calificare pentru Campionatul Mondial de fotbal din Germania. 26 de reprezentative si-au asigurat deja prezenta la turneul final (care se va desfasura in perioada 9 iunie-9 iulie 2006), acestora adaugandu-se si selectionata tarii gazda, calificata, conform regulamentului, din oficiu.

Europa va fi reprezentata la aceasta editie a mondialului de Germania de Ucraina, Olanda, Polonia, Anglia, Croatia, Italia, Portugalia, Suedia, Serbia- Muntenegru si Franta. Din zona America de Sud s-au calificat Argentina, Brazilia, Ecuador si Paraguay, in timp ce din Asia vor merge Japonia, Iran, Coreea de Sud si Arabia Saudita. In fine, din zona CONCACAF merg la CM din SUA Mexic si Costa Rica , iar din Africa vor merge Angola, Coasta de Fildes , Ghana, Togo, Tunisia. In perioada 12-16 noiembrie, Turcia, Cehia, Spania, Norvegia, Slovacia, Elvetia vor disputa barajul pentru calificarea la mondialul german. Calificatelor la acest mondial li se vor mai adauga invingatoarele din meciurile Bahrain - Trinidad-Tobago si Australia - Uruguay. La turneul final al CM-2006 vor participa in total 32 de echipe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea