Social

Agitatia pe care meciurile Stelei o creeaza in randul fanilor incepe sa devina deja un lucru banal. Daca la partida cu Heerenveen au asistat peste 50.000 de spectatori, in conditiile in care clubul a pus in vanzare doar 42.000 de bilete, in schimb pentru jocul de joi cu Betis Sevilla se anunta prezenta la stadion a cel putin 45.000 de specatori.
Cu toate acestea directorul executiv Valeriu Argaseala a declarat ca FC Steaua a pus in vanzare numai 40.000 de bilete pentru meciul cu spaniolii. Cum tichetele au fost puse in vanzare inca de sambata, organizatorii au ajuns la concluzia ca suporterii ros-albastrilor au dat dovada de un interes ridicat pentru turul optimilor Cupa UEFA. Astfel, sambata la ora 9.00, cand s-au deschis casele de bilete de la stadionul Steaua, in fata Complexului Sportiv din Bulevardul Ghencea se aflau deja aproximativ 200 de persoane. Deoarece Steaua a anuntat ca pentru partida cu Betis nu se vor vinde mai mult de cinci bilete unei singure persoane, unii se mai asezau o data la coada pentru a achizitiona mai multe tichete! Nebunia a fost atat de mare incat la stadion a fost prezent si un dispozitiv de jandarmi, care a folosit garduri de protectie pentru ca la case sa se formeze cozi ordonate.
De asemenea, aproximativ o suta de persoane se aflau si la casele de bilete ale Stadionului National din Complexul Sportiv Lia Manoliu . Aici vanzarea biletelor nu a mai creat probleme fortelor de ordine ca la meciul cu batavii, pentru ca au fost deschise trei case, spre deosebire de una singura cum a fost in urma cu doua saptamani. La preturi ale biletelor cuprinse intre 10 lei, la peluze, si 200 de lei, la tribuna zero, vanzarea a mers foarte bine. In prima zi s-au vandut 15.000 de bilete, iar ieri, cand casele de bilete au fost deschise, s-au mai vandut zece mii de bilete.

Steaua s-a antrenat la Urziceni

In acest timp, fotbalistii s-au antrenat pentru meciul cu Betis pe terenul sintetic din cadrul complexului sportiv de la Urziceni, dupa ce s-a hotarat, de comun acord cu administratorii Complexului Sportiv Lia Manoliu, ca suprafata de joc de pe Stadionul National sa fie protejata. Directorul general al Complexului Sportiv Lia Manoliu, Constantin Miclea, a declarat ca aceasta masura a fost luata deoarece se anuntase vreme nefavorabila .
Este o masura inteleapta, cred eu. Intelegerea din contract este sa hotaram de comun acord in privinta programului antrenamentelor, care se fac in limita posibilitatilor, a afirmat Miclea, adaugand ca urmatorul antrenament pe care Steaua il va efectua pe Stadionul National este programat marti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea