Social

#explozie #explozie gaze #explozie sighetu marmatiei

21 de persoane ranite in explozia de la Sighet

Cel putin 21 de persoane au fost ranite, iar 17 dintre acestea au ajuns la spital, cu arsuri grave, dupa ce doua explozii s-au produs, duminica dimineata, intr-un club din .

Prima deflagratie, care s-a produs la putin timp dupa miezul noptii, s-a soldat cu sapte victime. Dimineata, in timpul anchetei, inca zece persoane - printre care pompieri, politisti, angajati ai societatii de gaze si un notar care avea biroul deasupra discotecii - au ajuns la spital, dupa ce a avut loc o alta explozie.

Unul dintre angajatii E.ON raniti are sanse minime de supravietuire , acesta avand arsuri pe 80% din suprafata corpului.

Potrivit autoritatilor, faptul ca ca nu au fost oprite gazele si electricitatea, dupa explozia de la miezul noptii, a dus la producerea celei de-a doua explozii. Seful Parchetului de pe langa Judecatoria Sighetu Marmatiei , Ioan Ardelean , a declarat ca au fost deschise doua dosare, in cazul celei de-a doua deflagratii fiind vorba despre un accident de munca .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea