Social

#rromi #cercetorie #anglia

200 de copii romi din Romania fac anual peste 19 milioane de lire in Anglia

Circa 200 de copii romi din Romania, victime ale traficantilor de carne vie, castiga in Marea Britanie peste 19 milioane de lire (cca. 23 de milioane de euro) pe an din criminalitate stradala si fraude, cea mai mare parte a banilor intorcandu-se in Romania, scrie The Sunday Times .

Copiii, care au o varsta medie de opt ani, au fost adusi ilegal in Marea Britanie cu acceptul parintilor lor. Acestia din urma primesc o " indemnizatie de angajare" din partea traficantilor.

Activitatile desfasurate de aceasta banda, despre care politia crede ca a traficat in statele UE 1.107 copii, au fost dezvaluite parlamentarilor britanici de Max-Peter Ratzel, directorul Europol. "Toti acesti copii au fost traficati in Marea Britanie special pentru a fi exploatati prin incredintarea comiterii unor delicte stradale si pentru a frauda sistemul de securitate sociala al regatului", a scris Ratzel intr-o scrisoare trimisa luna trecuta Comisiei pentru afaceri interne a Camerei Comunelor.

Continuarea in Realitatea TV


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea