Social

#cornul si laptele #toxinfectie #copil #elev #lapte #corn

20 de elevi din Constanta, la spital dupa ce au mancat cornul si laptele

“Cornul si laptele” face victime printre copii. 20 de elevi din Tuzla au fost transportati de urgenta de urgenta la spital cu toxiinfectie alimentara dupa ce au mancat cornul si laptele primite la scoala.

Micutii sunt elevi in clasele a VI-a si a VII-a si au fost transportati la spital cu ajutorul ambulantelor. Toti cei 20 de copii au fost internati la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta.

Potrivit Realitatea.net, elevii le-au spus medicilor ca au mancat laptele si cornul adus dimineata la scoala. Unii spun ca li s-a facut rau imediat dupa ce au baut laptele, altii spun ca dupa ce au mancat cornul. Unul dintre copii a afirmat ca cel pe care l-a mancat el ar fi fost mucegait.

Pacientii sunt in stare relativ buna si vor putea pleca acasa peste doua zile. Ei se afla, pana atunci, sub tratament pentru toxinfectie alimantara.

Autoritatile sanitare din Constanta au inceput ancheta in acest caz. “Vom verifica spatiile in care au fost depozitate produsele, termenele de garantie'', a declarat, pentru Realitatea.net, Catalin Grasa, director adjunct DSP Constanta.Inspectorii vor verifica si daca micutii au consumat alte produse alimentare de la unitatile din afara scolii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea