Social

#masini casate #tichete Rabla #rabla 2014

20.000 de tichete noi pentru programul "Rabla" 2014

Masinile cu o vechime mai mare de opt ani pot fi predate la colectorii autorizati in schimbul unui cupon valoric utilizabil la cumpararea unui autoturism nou. 20.000 de rable urmeaza a fi scoase din parcul national auto in acest an, regulile jocului in programul "Rabla" fiind usor modificate pentru 2014.

 

Distribuirea tichetelor nu va mai fi facuta pe fiecare judet in parte, anul acesta ele fiind centralizate in cadrul sistemului national.

Prioritara va fi inscrierea in program, anul acesta folosindu-se regula "primul venit, primul servit". Valoarea tichetului valoric a crescut la 6.500 lei, 17.000 din cele 20.000 de tichete fiind alocate persoanelor fizice.

In 2013, programul a dus la achizitionare a 13.400 de unitati auto noi de catre populatie, in timp ce numarul total al masinilor casate a fost de 19.900. Cumparatorii au fost tentati de achizitionarea unor masini produse in Romania, in fabricile de la Pitesti sau Craiova.

Sursa foto: pressalert.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea