Social

#iran #prabusire #avion

168 de morti la prabusirea unui avion in Iran

Un avion de pasageri de tip Tupolev al companiei Caspian Airlines s-a prabusit in nord-estul Iranului cu 168 de persoane la bord, dintre care nu exista probabil nici un supravietuitor .

Avionul s-a prabusit la ora 11:33 (10:03 ora Romaniei) in apropiere de orasul Qazvin si a fost complet distrus. Aeronava efectua o cursa Teheran - Erevan, Armenia si avea la bord 153 de pasageri si 15 membri ai echipajului.

"A fost un adevarat dezastru, bucatile din avion s-au imprastiat pe o raza de 200 de metri", a afirmat un oficial al brigadei de pompieri, citat de Adevarul.

Tragedia a lasat in urma un crater de zece metri adancime. Avionul a luat foc imediat dupa prabusire, iar pompierii nu au putut stinge focul la timp pentru a gasi supravietuitori.

Un oficial al provinciei, Sirous Saberi, a declarat ca avionul avea probleme tehnice si a esuat in incercarea de a ateriza de urgenta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea