Social

#adrian nastase #gigi becali #dna #coruptie #prescriptie #cod penal #cristian predoiu

150 de corupti, scapati de noul Cod Penal

Daniel Morar, seful DNA, acuza termenele de prescriptie ale noului Cod Penal . Reducerea acestora conform noului cod ar elimina peste 150 de dosare de coruptie.

Procurorul sef al DNA atrage atentia asupra posibilei achitari a 150 de inculpati in dosare de coruptie in cazul adoptarii formei actuale a Codului Penal.

In noul Cod Penal multe pedepse si termene de prescriere sunt reduse. Acuzatii si procurorii care au amanat pana acum cat mai mult procesele vor putea scapa de dosare.

Cotidianul Gandul prezinta o lista a celor mai cunoscuti acuzati care ar putea sa fie achitati in dosarele de coruptie. Mihai Necolaiciuc , fostul director general CFR, trimis in judecata in mai multe dosare, ar putea scapa de cea mai grava acuzatie abuzul in serviciu in forma calificata, pentru ca aceasta lipseste din noul Cod.

Alti potentiali beneficiari ale noilor prevederi sunt Adrian Nastase, Gigi Becali, Radu Mazare, primarul constantei, Miron Mitrea, fost ministru al Transporturilor, Decebal Traian Remes, fost ministru al Agriculturii, Ion Dumitru, fost director Romsilva.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea