Social

15 raniti si 6 disparuti dupa prabusirea unei cladiri in Norvegia

Cel putin sase oameni sunt dati disparuti , iar alti 15 sunt raniti , dupa ce o cladire de apartamente din orasul norvegian Alesund s-a prabusit .

Imobilul de sase etaje din orasul norvegian Aalesund s-a prabusit in aceasta dimineata, sase oameni fiind dati disparuti in urma incidentului, dupa cum transmite CNN.

Unul dintre sefii operatiunilor de salvare, Magne Tjoennoey, a afirmat ca cel putin 15 oameni au fost raniti in urma tragediei, produsa in regiunea de vest a republicii scandinave. In imobil se aflau in jur de 20 de persoane, sustin oficialii.

Tjoennoey a afirmat ca nu se cunosc, deocamdata, cauzele prabusirii cladirii, insa se pare ca o alunecare de piatra a lovit structura imobilului. Locuitorii din zona au declarat insa ca au auzit o explozie foarte puternica inainte ca imobilul sa se prabuseasca.

Un elicopter de salvare a sosit la locul incidentului tocmai de la Oslo. Oficialii spitalului din Alesund au declarat ca victimele se afla sub supraveghere cadrelor medicale insa nu sunt raniti grav .

Cladirea fusese construita in 2003 si se afla in zona centrala a orasului norvegian.

 

 

Foto : AP

Video: Reuters 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea