Social

#mesaje amuzante #mesaje de craciun # urari craciun #craciun #mesaje

15 mesaje inedite pe care sa le trimiti celor dragi de Craciun

Craciun fara urari nu exista! Trimite-le si tu celor dragi urari speciale si amuzante cu ocazia Sarbatorilor de Iarna, pentru a-i surpirnde in mod placut.

Daca nu ai inspiratie ti-am pregatit o lista cu 15 mesaje amuzante de Craciun, pe care le poti trimite atasate unei felicitari sau le poti trimite prin sms. Alegerea iti apartine!

1. Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce Craciunul sunt o familie fericita si prieteni dragi aproape. Craciun fericit!

2. Pe la ferestre cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, bradul e impodobit, mosul e din nou grabit, peste tot e bucurie si Craciunul iarasi vine. Sarbatori fericite!

3. Mos Craciun cu suflet bun, sa v-aduca in Ajun, carduri VISA Diamant, carnavaluri pe la Rio, brazilience-n custodie. Haide, gata cu visatul, ca s-a ars si cozonacul!

4. Lovite-ar trenul fericirii, trasnite-ar fulgerul iubirii, cadeti-ar in cap un sac cu bani si un bilet cu La multi ani.

5. Bradul e impodobit,
Modul inca n-a sosit,
Incepeti sa colindati,
Si pe el sa-l asteptati.
Va veni la fiecare,
Cu cadouri si-o urare:
Un Craciun plin de iubire,
Sanatate, fericire,
Mult noroc si impliniri
Si ani plini de bucurii!

6. Daca nu stii care-i culmea cadourilor, inseamna ca n-ai primit mesajul meu: nu lasa pentru Ajun ce poti sa-mi oferi chiar acum!

7. Catelus cu paru' cret, sa ai jeepu' in cotet si o vila cu piscina /Andreea Marin ca vecina, o lopata pentru bani/La Anu si la Multi Ani!

8. Cu colinde de Craciun, va dorim un an mai bun, si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata sa va bucure de viata, mult noroc s-aveti in toate, La Multi Ani cu sanatate!

9. Craciun cat mai luminos, vis de iarna calduros, liniste langa cei dragi, veste buna dinspre magi!

10. Mos Craciun bate la usa,
Scoate mana din manusa
Si va da din palma lui,
Darurile cerului,
Langa brad si langa foc
Sa va umple de noroc!
Craciun Fericit!

11. Aceasta e o noapte speciala, in care poti intalni o persoana speciala! Este vorba despre copilul care ai fost. Uita pentru o noapte grijile si retraieste miracolul noptii de Craciun!

12. Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la anul care vine Sa va fie si mai bine. Sa va fie casa, casa, cu bucate noi pe masa, Mos Craciun cu sacul plin, drumu-n viata cat mai lin.

13. Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!

14. Frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet sa va aduca implinire, iubire si fericire. Sarbatori fericite!

15. E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara, prin zapada Mosul zboara? Ni se trage de la vin.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea