Social

#asumare #raspundere #guvern #legile salarizarii

14 decembrie, data la care Guvernul is va asuma raspunderea pe legile salarizarii

Guvernul isi va asuma raspunderea, pe 14 decembrie, pe Legea-cadru privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice , precum si pe cea privind salarizarea in 2011 a acestei categorii de personal.

"S-a stabilit prezentarea celor doua legi ale salarizarii de catre primul-ministru pe 14 decembrie in plenul reunit al celor doua Camere, urmand ca, pana pe 10 decembrie , toti cei indreptatiti sa poata depuna amendamente la cele doua proiecte de lege", a declara chestorul Senatului, ioan chelaru.

Saptamana trecuta, Executivul a adoptat Legea salarizarii unitare in sectorul public pe 2011.  Actul stipuleaza ca salariile de baza din sectorul public vor fi majorate anul viitor cu 15% raportat la nivelul din luna octombrie, iar salariul de baza minim brut pe tara va creste de la 600 lei la 670 lei. Noul nivel salarial nu va mai fi modificat pana in anul 2012.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea