Social

#detinuti inchisoare #serghei gorbunov #suspect brasov #inchisoare

130 de detinuti nu s-au mai intors in penitenciarele din tara

Aproximativ 130 de detinuti care au beneficiat de intreruperea pedepsei pe motive medicale sau sociale nu s-au intors in penitenciarele in care erau incarcerati, dupa expirarea termenului dat de judecatori, pentru continuarea pedepsei, conform ultimelor date furnizate de ANP .

Cei 130 de detinuti erau incarcerati in 33 de penitenciare din tara. Cei mai multi sunt condamnati pentru omor , talharie inselaciune, lovire, trafic de stupefiante sau prostitutie. Cei mai multi detinuti sunt din Penitenciarul Craiova - 19, informeaza NewsIn.

Al doilea loc este ocupat de Penitenciarul Jilava cu 11 detinuti dati in urmarire, urmat de Penitenciarul Galati, cu 10 detinuti care nu au revenit in penitenciar dupa ce au beneficiat de intreruperea pedepsei. 16 din cei 130 de detinuti care nu au mai revenit in penitenciar dupa expirarea termenului de intrerupere al pedepsei sunt condamnati pentru omor, arata datele finale date de ANP.

Trei dintre cele 19 de persoane de la Penitenciarul Craiova, date in urmarire, sunt condamnate la peste 15 ani de inchisoare, pentru omor, potrivit ANP.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea