Social

#bucuresti #politie #masini incendiate # ancheta masini incendiate #piroman Drumul Taberei

13 masini incendiate in Drumul Taberei din Capitala

13 masini au fost incendiate, miercuri dimineata, pe o strada din cartierul Drumul Taberei din Capitala. Anchetatorii spun ca ar fi vorba de un piroman.

Potrivit informatiilor furnizate de oficiali ai Politiei Capitalei, opt dintre cele 13 masini, care apartin unor persoane fizice, au ars in totalitate.

Incendiul a fost anuntat, miercuri dimineata, la ora 04.19, de catre o persoana la numarul de urgenta 112, care a spus ca pe strada Valea Argesului mai multe masini au fost cuprinse de flacari.

Politistii nu au inca informatii in ceea ce priveste autorul acestui incendiu sau care ar fi motivele care au dus la acest incident, insa banuiesc ca ar fi vorba de un piroman.

Pompierii au intervenit cu patru autospeciale, iar incendiul a fost stins in aproximativ 40 de minute, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile.

Sursa foto: stirileprotv.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea