Social

13.000 de bilete la Festivalul International de Teatru de la Sibiu

Peste 130.000 de bilete au fost puse in vanzare, incepand de joi, pentru spectacolele din cadrul Festivalului International de Teatru de la Sibiu, au anuntat organizatorii evenimentului.

"Reprezentatiile indoor vor avea loc in salile de spectacol deja consacrate din oras, dar si in spatii neconventionale: Hala Simerom, sala Lybra (Balanta), tramvaiul Sibiu – Rasinari, chiar si intr-un autobuz amplasat in parcarea teatrului Radu Stanca", se arata intr-un comunicat transmis de organizatori, informeaza corespondentul NewsIn.

Biletele pot fi achizitionate de la Agentia Teatrala din Sibiu, din str. Nicolae Balcescu nr. 17. Pentru majoritatea spectacolelor, pretul unui bilet intreg este de 10 lei, iar cu reducere - de care vor beneficia elevii, studentii, pensionarii si militarii in termen - de 5 lei.

Exceptie vor face spectacolul de teatru traditional japonez "Festivalul de vara: O oglinda a Osakai" si „Faust", in regia lui Silviu Purcarete , la care pretul unui bilet va fi de 20 de lei.

Pentru premiera teatrului National Radu Stanca, "Lulu" si spectacolele „Povestiri despre nebunia noastra cea de toate zilele", in regia lui Radu Afrim, "Copilul rece", in regia lui Syabo K. Istavan, "Astazi nu se fumeaza", in regia lui Gavril Pinte si "In rolul victimei", in regia lui Felix Alexa pretul unui bilet va fi de 10 lei. Pentru toate aceste sapte spectacole, reducerea nu va fi valabila.

Cea de-a XV- a editie a Festivalului International de Teatru de la Sibiu, cel mai important festival al artelor spectacolului din Romania, va avea loc in perioada 29 mai – 8 iunie . Editia aniversara din acest an se va derula sub genericul „ ENERGII " si va include peste 350 de evenimente prezentate de companii de teatru din peste 70 de tari.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea