Social

#plaja litoral romanesc #litoral #weekend #mare #romani

100.000 de romani au luat cu asalt litoralul

Temperaturile foarte ridicate din weekend i-au determinat pe romani sa dea asfaltul incins din orase pe nisipul incins de la mare. Aproximativ 100.000 de persoane s-au distrat sambata si duminica pe litoralul romanesc.

Ca de obicei, cele mai aglomerate zone au fost cele din nordul litoralului, majoritatea turistilor fiind atrasi de batrana si scumpa Mamaia. In statiunile din sud, aglomeratia nu a fost atat de mare, informeaza a1.ro.

Vremea a tinut cu turistii, cea mai mare temperatura inregistrata pe litoral fiind de 31 de grade Celsius, in Mamaia si Costinesti. Temperatura marii s-a ridicat la 28 de grade Celsius.

Weekendul viitor, sunt toate sansele ca numarul turistilor dornici sa se bronzeze la Marea Neagra sa fie mai mare decat in acest sfarsit de saptamana, intrucat autoritatile se pregatesc sa deschida circulatia si pe ultimul tronson din Autostrada Soarelui.

Sursa foto: infopensiuni.ro

Autor: Laura Galan

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea