Social

#cadouri nasi # cadouri originale #cadouri

10 Idei Originale Cadouri pentru nasi. Spune-le "Multumesc" intr-un mod special

Nasii sunt parintii spirituali ai copilului pe care l-au botezat sau a cuplului care a decis sa-si uneasca destinele in fata altarului. Ei sunt persoane speciale, de incredere si respect, motiv pentru care merita sa fie rasplatiti pentru angajamentul si disponibilitatea pe care le investesc in relatia cu finii lor. 

 

Deseori, mirii isi aleg o pereche de nasi astfel incat acestia sa le fie un model in fiecare etapa a vietii. Prin intelepciunea lor, nasii ii ghideaza pe fini din punct de vedere spiritual si moral. Daca vreti sa le aratati aprecierea pentru indrumari si sprijin, le puteti oferi unul din cele mai originale cadouri pentru nasi de Craciun, la momentul de aniversare casatorie, de Paste, zi de nastere, onomastica, Anul Nou sau alta ocazie speciala. 

Iata cele mai bune idei cadouri deosebite pentru nasi in 2020.

1. Set cadou decantor Glob Pamantesc cu doua pahare Epique

Acest set este un cadou foarte sofisticat pentru nasii de cununie. Include un glob decantor asezat elegant, usor inclinat, pe un suport din lemn, precum si doua pahare in acelasi stil. Atat globul, cat si cele doua pahare au peretii decorati cu siluetele continentelor. In interiorul globului se afla o barca de pirati. Setul se livreaza intr-o cutie cadou si va produce cu siguranta uimire si bucurie pentru nasii de cununie. Nasul si nasa se vor putea bucura impreuna de acest cadou de cuplu.  

2. Portofel carduri RFID XL din piele

Iata o alta idee excelenta de cadouri pentru nasi. Portofelele clasice pierd teren in detrimentul portofelelor de carduri, cu protectie RFID. Acestea sunt realizate dintr-un material ce impiedica sustragerea rau intentionata a banilor de pe carduri. Puteti oferi doua portofele carduri pentru cei doi nasi de cununie, dar si nasilor de botez, pentru ca portofelele sunt foarte practice atat pentru barbati, cati si pentru femei. 

3. Difuzor aromaterapie uleiuri esentiale cu 15 moduri iluminare

Difuzoarele pentru uleiuri esentiale aduc o multime de beneficii in orice casa. Fie ca doriti sa faceti un cadou semnificativ pentru nasul sau nasa de botez, ori pentru nasii de cununie, un difuzor aromaterapie este o idee foarte inspirata. Se poate folosi cu o multime de uleiuri esentiale si are un al doilea rol, de lampa de veghe. Ofera pana la 15 moduri de iluminare, 14 nuante fixe, precum si o varianta cu secventa continua. Se poate utiliza doar cu apa ca si umidificator sau cu arome esentiale diverse pentru a combate insomniile, anti-stres, anti-alergii, energizare, hidratarea pielii etc. 

4. Seturi cadou Caseta Deluxe de sah si accesorii vin

Aceasta caseta Deluxe poate fi cu usurinta un cadou pe care nasii il aseaza la loc de cinste, pentru o viata intreaga. Il pot folosi impreuna pentru a deschide multe sticle de vin pentru serile petrecute impreuna sau alaturi de musafiri. Accesoriile incluse sunt: un dop dozator, un inel antipicurare, termometru, tirbuson cu taietor de sigilii, desfacator de sticle. In afara de acestea, caseta ofera o tabla pentru sah si 32 de piese pentru cel mai faimos joc clasic de strategie.  

5. Glob Pamantesc magnetic plutitor cu iluminare LED XXL

Nasii de cununie sunt singurele rude pe care ti le poti alege in viata si ar trebui sa-i pretuiesti. Multumeste-le pentru loialitate cu un cadou special ca acest Glob Pamantesc care pluteste deasupra unui disc. Il poti oferi inainte sau dupa nunta, in functie de traditiile locului sau preferintele personale. Este frumos sa va ganditi si la un mesaj frumos care ar putea insoti acest glob plutitor. Nasii vor putea aseza globul la vedere, in biblioteca, in living sau in birou. Luminile pe care globul le emite ii vor incanta de fiecare data. 

6. Harta Razuibila a Romaniei - cadou personalizat pentru nasi

Cel mai probabil nasii vostri de cununie au intreprins pana acum mai multe calatorii in Romania, dar nu au un inca un tablou senzorial cu toate destinatiile pe care le-au descoperit. Harta Romaniei este un obiect decorativ personalizat pentru peretele din living, dar si o idee magnifica ce ii poate ajuta sa-si stabileasca viitoarele vacante. Harta poate fi pastrata o viata intreaga, ca o dovada vie a tuturor comorilor gasite in Romania. Este cadoul perfect ce poate fi oferit nasilor de cununie la vizita, in timpul nuntii sau dupa nunta. 

7. Barometru de birou Glob Pamantesc

Daca doriti sa oferiti cadou nasilor un obiect decorativ sofisticat, barometrul este o idee perfecta. Are aspectul unui glob pamantesc dispus oblic pe un piedestal de sticla. Interiorul sau este plin cu particule care se transforma intr-un joc dinamic, in functie de vremea de afara. Astfel, lichidul poate fi limpede, tulbure, ca ceata, cu stelute de zapada, puncte mici, fulgi mari sau firicele discrete.  

8. Patura cu maneci pentru cupluri

Cand alegi un cadou pentru nasi este bine sa te gandesti la ceva ce pot folosi amandoi. Patura cu maneci pentru cupluri este un cadou trasnit, extrem de original, dar si practic. Este o patura calduroasa ce-i imbraca pe ambii parteneri si ii tine aproape unul de celalalt. Poate ca nasii v-au inspirat cu modul in care isi manifesta dragostea unul fata de celalalt. Aratati-le ca ati observat acest lucru si ca sunt un model pentru voi. Materialul din care este realizata patura este poliester, moale si placut la atingere. Include buzunar in partea din fata pentru telecomanda, telefoane sau incalzit maini in doi. 

9. Valiza Barbeque cu 18 accesorii

Daca nasii vostri de cununie locuiesc la casa si au deja un gratar in curte, oferiti-le aceastra trusa cu 18 ustensile premium, un instrumentar de nelipsit pentru cei care adora gatitul in aer liber, legumele sau carnea la grill. Ustensilele sunt fabricate din otel inoxidabil si au manere din plastic: cleste, cutit, perie, spatula, furculita, 4 frigarui lungi si 8 mini, o pensula. Toate sunt asezate elegant intr-o valiza, pentru ca nasul sa gaseasca de fiecare data cu usurinta cele necesare atunci cand organizati mese impreuna. Valiza Barbeque cu 18 accesorii este un cadou potrivit pentru a fi oferi de Craciun, la zile de nastere sau onomastica, aniversare casatorie, Anul Nou etc. 

10. Kit mulaj maini 3d, Noi 2 - pentru idei originale cadouri nasi

Kitul contine toate cele necesare pentru a realiza un obiect decorativ personalizat, cu mainile impreunate a doi parteneri. Daca nasii vostri sunt persoane romantice, sensibile si creative, vor aprecia foarte mult acest cadou care se poate transforma intr-o experienta de tinut minte. Obiectul de multumire pentru nasi va fi pastrat pentru mult timp, fara a se deteriora. 

Exista foarte multe ocazii potrivite pentru a oferi cadouri pentru nasi: de Craciun, de Revelion, de Paste, zi de nastere sau aniversarea casatorie. Alegeti cadouri semnificative, originale, de bun venit in familia pe care o intemeiati sau de multumesc pentru ajutorul si loialitatea pe care nasii vi le ofera de-a lungul anilor de casatorie.  

Pentru mai multe idei veniti in magazinul online mindblower. Avem cadouri pentru ziua de nastere, cadouri nunta nasi, butoni camasa, set accesorii vin, trandafir placat cu aur si multe alte idei.  

 Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea