Social

#rovinieta #soferi #amenda #Compania Nationale de Autostrazi si Drumuri din Romania #mentenanta

1 martie 2013, ziua in care soferii pot circula fara rovinieta

Conducatorii auto pot circula fara rovinieta pe drumurile nationale din Romania in data de 1 martie 2013, in intervalul 00.00 - 10.00, fara sa fie amendati, potrivit unui anunt postat astazi pe site-ul Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri din Romania (CNADNR).

Deoarece in acest interval orar sistemul de control si emitere a rovinietelor nu va fi functional, soferii care nu au achitat aceasta taxa de drum nu vor fi amendati.

"Din cauza acestei perioade de oprire planificata a sistemului, nu vor fi aplicate sanctiuni contraventionale pentru utilizatorii care nu detin rovinieta valabila in data de 1.03.2013 in intervalul orar 0.00 - 10.00", se arata in comunicatul CNADNR.

Compania a explicat ca in acest interval Sistemul de Emitere, Gestiune, Control si Monitorizare a Rovinietei va fi oprit temporar in scopul efectuarii unor activitati de actualizare si mentenanta a sistemului.


Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea