Social

#1 iunie #activitati #ziua copilului #sarbatoare

1 iunie, Ziua Internationala a Copilului! Sarbatoreste si tu alaturi de cei mici

1 iunie este o zi speciala pentru copiii din toata lumea. Astazi se sarbatoreste Ziua Internationala a Copilului. In Romania, peste 3,976 milioane de copii se bucura de aceasta zi, dedicata lor.

Numarul persoanelor cu varsta cuprinsa intre 0-18 ani, care aveau domiciliul in Romania, a fost de peste 3,976 milioane, anul trecut, in scadere cu 23.400 comparativ cu anul anterior, se arata intr-un comunicat de presa al Institutului National de Statistica (INS), potrivit libertatea.ro.

 Ziua de 1 iunie, este un prilej excelent, atat pentru cei mari cat si pentru cei mici sa sarbatoreasca copilaria.

In Capitala au loc numeroase activitati, concerte si chiar piese de teatru dedicate lor. Iata cateva dintre acestea.

In Parcul "Alexandru Ioan Cuza" va fi gazda unui maraton de peste zece ore de distractie si bucurie in familie, in cadrul evenimentului 'Copiii coloreaza viata', organizat de Itsy Bitsy, alaturi de Primaria sectorului 3, informeaza agerpres.ro.

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Gradina Zoologica, organizeaza miercuri o serie de activitati educative pentru a sarbatori Ziua Internationala a Copilului, dar si Ziua Mondiala a Mediului. Scopul acestor activitati il reprezinta promovarea in randul tinerei generatii a unor comportamente responsabile fata de natura. In acest sens, copiii si adolescentii cu varsta de pana la 18 ani vor avea acces gratuit in incinta Gradinii Zoologice.

De Ziua copilului, Ministerul Afacerilor Interne organizeaza a opta editie a evenimentului "Ziua Portilor Deschise".

Vizitatorii se vor putea familiariza cu activitatea politistilor, jandarmilor, pompierilor, politistilor de frontiera, pilotilor MAI, medicilor si paramedicilor SMURD, si vor avea ocazia sa vada tehnica expusa de fiecare structura a ministerului, salile de conferinta si zonele cu incarcatura simbolica si istorica.

Copiii cu varste de pana la 18 ani vor avea acces gratuit miercuri, de ziua lor, in expozitia permanenta a Muzeului National de Istorie Naturala "Grigore Antipa".

Chiar daca nu ai copii, poti aduce si tu zambetul pe chipul celor dragi trimitandu-le o felicitare.

Sursa foto: mesageruldecovasna.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea