Social

1 Iunie la Teatrul Ion Creanga

De 1 Iunie, teatrul ion creanga - Teatrul povestilor copilariei pentru intreaga familie v-a pregatit o comedie savuroasa, Samanta Vrajita, la Sala de spectacole din Piata Amzei nr. 13 si un spectacol interactiv in parcul Cismigiu.

De 1 Iunie, Ziua Internationala a Copilului, la Teatrul Ion Creanga , copiii beneficiaza de intrare gratuita, in limita locurilor disponibile, la spectacolul "Samanta Vrajita", spectacol realizat in maniera Commediei Dell' Arte in regia lui Mihai Manolescu, dupa o idee de Maria Manolescu.

Va asteptam, cu mic cu mare, sa urmariti aventurile Colombinei si ale lui Arlecchino, intr-o poveste in care o floare cu seminte vrajite poate transforma orice vis in realitate. In deschiderea spectacolului, un grup de 11 copii de la Casa Sfantul Ioan din Bucuresti vor prezenta un scurt moment artistic - "Hai, prieteni, sa ne bucuram "dedicat zilei de 1 Iunie.

Spectacolul va incepe la ora 11 si este adresat copiilor peste 8 ani.

La finalul spectacolului, copiilor li se propune un joc cu surprize: sa intruchipeze personaje din povestile preferate, cu ajutorul animatorilor de la Blu Party, care vor organiza o sedinta de face painting in foyerul teatrului.

Cei care aleg sa faca o plimbare in parcul Cismigiu sunt invitati sa participe la spectacolul interactiv " Doua vesti si trei povesti", realizat de actorii Teatrului Ion Creanga in colaborare cu ARCUB-Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea