Social

#cazare # Cazare.info #cazare cluj

(P) 1 an de la lansarea proiectului Cazare.info

In luna noiembrie se implineste 1 an de cand echipa Klain din Cluj Napoca a lansat proiectul Cazare.info, un site cu oferte de cazare si informatii turistice. Fondatorii proiectului doresc ca prin acest site turistii romani sa poata rezerva online camere la hoteluri din tara, dar si din afara, la preste 150.000 unitati din toata lumea, momentan se pot trimite doar rezervari in Romania.


Ce s-a realizat pana in prezent?


Pana in prezent s-au investit peste 15.000 Euro pentru dezvoltarea platformei si adaugarea de oferte, cat si informatii relevant pentru turisti. Pentru acestia s-a dezvoltat sectiuni cu obiective turistice pe fiecare judet si oras din tara si s-a deschis un blog prin care se ofer sfaturi, recomandari, stiri si informatii periodice care vin in ajutorul turistilor.

Pentru proprietarii si managerii de unitati hoteliere, echipa Klain a dezvoltat o sectiune speciala in cadrul site-ului, prin care le ofera informatii si sfaturi concrete despre “Cum sa iti promovezi eficient unitatea ta de cazare” atat in mediul online, cat si in cel offline. Aceste articole vin in sprijinul managerilor de unitati hoteliere cu informatii care ii pot ajuta pentru a face o campanie de marketing si promovare cat mai eficienta si cu costuri cat mai mici.

Printre temele abordate se numara: Ce trebuie sa contina o pagina de Facebook pentru o unitate de cazare? , Ce reprezinta procesul SEO la un site? , Cum functioneaza Google Adwords? , Structura unui site pentru un Hotel / Pensiune sau Ce conteaza la un portal / site de promovare turistica?


Ce se doreste de la proiectul Cazare.info?


Echipa care dezvolta proiectul Cazare.info doreste sa aduca turistilor romani toate unitatile de cazare din Romania si in scurt timp peste 150.000 unitati hoteliere din lume in limba romana, pentru a le fi mult mai usor sa rezerve o camera la un hotel, vila sau pensiune din orice colt al lumii dintr-un singur site.

Totodata, prin site se aduc informatii relevante pentru turistii care vor sa ajunga intr-o zona , oferindu-le recomandari si informatii in acest sens.


Ce urmeaza sa dezvoltam?


Primul lucru pe care dezvoltatorii proiectului il doresc este acela de a acoperii piata din Romainia in proportie de 80 %, pentru ca pe site-ul Cazare.info sa se gaseasca cat mai multe variante si oferte de cazare din tara. Ulterior, in circa 6 luni , platforma va contine peste 150.000 unitati hoteliere din intreaga lume, unde se va putea face rezervarea camerelor in timp real direct din site.

Alte facilitati pe care echipa doreste sa le dezvolte prin acest peroiect in anul urmator sunt: oferte last minute si reduceri la cazare oferite prin diverse cupoane sau prin alti parteneri ai acestora, posibilitatea de rezervare a biletelor de avion si cea de rent a car si prezentarea ofertelor de sezon oferite de unele agentii de turism.

Proiectul Cazare.info inglobeaza peste 5 ani de experienta a echipei in domeniul site-urilor turistice. Dintre acestea , cele mai cunoscute sunt: calatoresc.ro, CazareClujNapoca.ro , CazareSibiu.com, CazareTarguMures.ro si CazareBistrita.com.

Despre Klain

Echipa Klain activeaza in domeniul online din anul 2007 si ofera servicii de web design, promovare si marketing online. Pana in przent am dezvoltat o serie de proiecte proprii sau ale clientilor nostri cu care am demonstrat experienta si implicarea noastra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea