Social

#Ziua Armatei evenimente #Ziua Armatei trafic #ziua armatei

Ziua Armatei ingreuneaza traficul. Restrictii de circulatie in Capitala

Traficul rutier va fi restrictionat, marti, in centrul Bucurestiului, pentru desfasurarea ceremoniilor organizate cu ocazia Zilei Armatei Romane, anunta Brigada de Politie Rutiera a Capitalei.

In cadrul ceremoniilor vor avea loc un mars si o retragere cu torte. Astfel, incepand cu ora 10.30, marsul se va desfasura pe traseul: Parcul Carol I – Bd. Marasesti – Bd. Cantemir – Bd. Nicolae Balcescu Bd. Magheru – P-ta. Romana – Bd. Lascar Catargiu – Bd. Aviatorilor – Bd. Constantin Prezan – sos. Kiseleff – Fantana Miorita, pe banda I de circulatie.

Intre orele 18.30 – 20.00, retragerea cu torte va avea loc pe traseul: Palatul Cercului Militar National – Bd. Regina Elisabeta – Bd. M. Kogalniceanu - P-ta. Operei – Splaiul Independentei – Pod Cotroceni – sos. Cotroceni – Bd. Iuliu Maniu - Bd. G.ral Vasile Milea – Bd. Timisoara – Str. Ruxandra Marcu - Drumul Taberei – sediul Statului Major al Fortelor Terestre, pe banda I de circulatie.

Pentru retragerea cu torte traficul rutier se intrerupe intre orele 17.30 - 19.00 pe Str. C. Mille si pe Calea Victoriei (intre Str. C. Mille si Bd. Regina Elisabeta, pe banda I de circulatie).

Evenimente dedicate Armatei

In perioada 25 octombrie - 2 noiembrie, militari din structuri ale vanatorilor de munte reconstituie marsul executat de primul batalion de vanatori de munte, pe traseul Bucuresti (Mormantul Ostasului Necunoscut) - Targu Neamt - Brasov.

La Carei, activitatile se vor desfasura dupa urmatorul program: organizarea unui mars pe traseul Supuru de Sus - Supuru de Jos - Acas - Carei; la ora 11.00, are loc o ceremonie militara si religioasa la Ansamblul Monumental Glorie Ostasului Roman; la ora 12.30 - videoconferinta cu militarii romani aflati in teatre de operatii, la palatul din Parcul Karoly, iar la ora 13.00, vor fi exercitii demonstrative, expozitii si spectacol cultural, in Parcul Karoly.

Cu acelasi prilej vor fi organizate ceremonii pentru depunerea de coroane de flori la cimitirele si monumentele dedicate eroilor romani din Austria, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Cehia, Federatia Rusa, Republica Moldova si Ucraina.

La Rossoska, regiunea Volgograd din Federatia Rusa, va avea loc ceremonia de reinhumare a militarilor romani cazuti in luptele de la Stalingrad.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea