Social

Zidane admite ca a consumat creatina la Juventus Torino

Francezul Zinedine Zidane , conducatorul de joc al Frantei si al echipei Real Madrid, a afirmat luni in fata unui tribunal italian ca a consumat creatina pe cand juca la Juventus Torino , relateaza AFP.

"Am luat creatina doar pe cand jucam la Juventus . Acest lucru nu mi s-a mai intamplat inainte in Franta si nici acum in Spania", a spus internationalul francez, in procesul intentat impotriva a doi fosti oficiali ai clubului italian. Administratorul delegat al clubului Juventus, Antonio Giraudo, si medicul Riccardo Agricola sunt acuzati ca au distribuit jucatorilor substante dopante in perioada iulie 1994 si septembrie 1998.

Creatina, o substanta interzisa la vanzare in Franta, dar libera in Italia si Marea Britanie, este destinata cresterii masei musculare si nu figureaza pe lista produselor dopante interzise de Comitetul international olimpic.

Zidane a precizat ca a luat diverse vitamine intravenos, conform prescriptiilor medicului Agricola. "Aveam nevoie de ele pentru a juca 70 de meciuri pe an", a adaugat francezul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea