Social

#atentat #liban #bomba

Zece persoane au fost ucise intr-un atentat la Tripoli, in Liban

Un atentat cu bomba a fost comis miercuri in orasul libanez Tripoli , atac ce s-a cu cel putin zece morti, intre care militari si membri ai fortelor de securitate, potrivit AFP.

Atentatul s-a soldat , de asemenea, cu 23 de raniti, potrivit unui responsabil al serviciilor de securitate.

Bomba a fost plasata fie intr-un autobuz, fie in apropierea acestuia, potrivit martorilor oculari

Deflagratia a avut loc miercuri dimineata pe strada Massarif, din centrul orasului Tripoli. Explozia s-a produs in apropierea unui autobuz in care erau si militari libanezi, potrivit corespondentului AFP.

Atentatul intervine la o zi dupa ce guvernul libanez de nationala, condus de Fouad Siniora, a primit votul de incredere al Parlamentului si in ziua vizitei in Siria a presedintelui Michel Sleimane, prima din 2005 a unui sef de stat libanez in tara vecina, care a dominat ani de zile viata politica a Libanului.

Orasul a fost recent scena unor ciocniri interconfesionale violente soldate cu zeci de morti, care au readus in actualitate spectrul razboiului civil care a devastat tara din 1975 pana in 1990.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea