Social

#scoli alegeri #alegeri 11 decembrie #cursuri suspendate #alegeri parlamentare

Weekend prelungit pentru elevi din cauza alegerilor

Elevii din Bucuresti vor avea parte de un weekend prelungit cu ocazia alegerilor parlamentare din 11 decembrie. Este vorba despre cei care invata in scolile unde sunt sectii de votare.

 

“Vineri dupa amiaza si luni dimineata vor fi scoli care vor suspenda cursurile pentru a permite autoritatilor sa instaleze urnele de vot si, ulterior, sa le retraga. Astfel, in cursul zilei de vineri, toti elevii care invata dimineata, pana la ora 13:00, vor veni la scoala la programul obisnuit, dar dupa-amiaza vor fi clase din mai multe scoli care vor suspenda cursurile pentru a putea fi montate urnele. Luni, de asemenea, in unele scoli din Bucuresti vor fi suspendate cursurile pana la ora 13:00, ca sa fie scoase urnele de vot, iar dupa-amiaza programul se va desfasura normal. Fiecare scoala va analiza si va decide in cursul zilei de joi daca suspenda sau nu cursurile si la cate clase. Decizia de suspendare a cursurilor se va lua doar daca procesul de montare si demontare a urnelor va afecta orele de curs ale respectivelor clase”, a declarat pentru Mediafax Florin Lixandru, inspector General al ISMB.

Cursurile suspendate vor fi recuperate, urmand ca programul sa fie stabilit de conducerea unitatilor de invatamant.

Duminica, aproape 19 milioane de romani sunt asteptati sa-si aleaga reprezentantii din Senat si Camera Deputatilor. Urnele se deschid la ora 7.00 si se vor inchide la ora 21.00.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea