Social

#vreme Valentine's Day #valentine's day #prognoza meteo #vreme

Weekend perfect pentru indragostiti. Iata de ce vreme vom avea parte!

Daca ti-ai facut planuri de plimbare pentru Ziua Indragostitilor, nu ai de ce sa te temi! Vremea se incalzeste treptat in zilele urmatoare, iar sansele unor ploi sporadice nu ameninta decat zona litoralului. Este un weekend perfect pentru iesiri la munte sau pentru plimbari in parc.

Vineri debuteaza ca o zi insorita pe tot teritoriul Romaniei. Temperaturile maxime sunt si ele in crestere, intre 4 si 8 grade Celsius. Noaptea se anunta insa geroasa, asa ca nu strica sa fii precaut daca stai mai mult in oras. Minimele nocturne se incadreaza intre minus 2 si minus 12 grade Celsius.

Sambata avem parte tot de o vreme calda, asa ca poti programa linistit o plimbare in oras cu persoana iubita. Mercurul din termometre ajunge si la 10 grade in vestul tarii, in rest, valorile maxime fiind cuprinse intre 5-8 grade.

Utima zi din weekend ameninta cu cativa stropi de ploaie zona Dobrogei, dar, in rest, ne vom bucura de soare si valori termice de 4-7 grade Celsius in majoritatea regiunilor tarii. Ceva mai cald se anunta a fi in Banat si Maramures unde, peste zi, temperaturile ating si 10 grade.

Sursa foto: topxpedia.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea