Social

#vremea la munte #vremea iunie # vremea la mare #vremea bucuresti #vremea weekend

Weekend cu soare, dar la mare este...

Cerul este mai mult senin; ploile nu au sanse sa apara, iar maximele urca pana la 22-23 de grade, valori insa mai scazute decat ar trebui sa fie in acest moment al anului.

 

La mare este posibil sa cada cativa stropi de ploaie, insa in restul teritoriului cerul se insenineaza si devine tot mai cald. Se incalzeste si in zona Capitalei, iar la amiaza se vor inregistra 23 de grade. Pe parcursul zilei e posibil sa mai apara ceva innorari, dar fara ploaie. Maine dimineata termometrele vor indica 12 grade.

La munte vremea se indreapta si temperaturile incep sa creasca usor. In masivele sudice, catre seara vor fi conditii pentru 2-3 averse slabe. In rest vom avea atmosfera insorita toata ziua. Vantul va prezenta usoare intensificari in zona crestelor.

Sambata, in Bucuresti, norii se risipesc complet si temperatura continua sa creasca. Se vor atinge 27 de grade- valoare normala pentru sfarsitul lunii mai. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul nu va trece de moderat. Duminica si luni vom avea parte de vreme frumoasa si mai calda decat ar trebui sa fie in aceasta perioada. Soarele va straluci aproape nestingherit, iar la amiaza termometrele vor indica 29-30 de grade.

La munte continua maine incalzirea vremii. Atmosfera va fi insorita in toata zona montana, iar vantul va sufla cel mult moderat. Duminica se face si mai cald, dar catre seara in Carpatii Occidentali si in nordul Orientalilor sunt anuntate cateva averse, insotite de descarcari electrice. Luni temperaturile se mentin ridicate si din nou la apropierea serii, e posibil sa ploua in aversa, dar pe suprafete restranse. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea