Social

#vremea Florii #prognoza meteo #vremea

Vremea: temperaturi de vara in acest weekend! Prognoza de Florii

Vremea capricioasa continua! Sambata, temperaturile ajung la valori de vara, in timp de duminica, vremea schimba foaia. 

Astazi, 30 martie, vreme frumoasa in Romania: temperaturile ajung la 20 de grade. Cerul va fi variabil, iar norii iti vor face aparitia, aducand ploi, doar in nord si centru. Seara, vor mai cadea precipitatii pe arii locale si vestul si nord-vestul tarii.   

Sambata, meteorologii anunta temperaturi maxime  cuprinse intre 12 si 22 de grade. In sud si sud-est se va semnala ceata, la primele ore ale diminetii. La munte vor fi temperaturi intre 19 grade si 10 grade Celsius, si sunt asteptate ploi.

Duminica, 1 aprilie aduce o vreme mai rece decat in ziua precedenta. Maximele scad pana in jurul valorii de 15 grade, iar ploile incep sa isi faca aparitia in majoritatea zonelor tarii. Vremea de Florii 2018 la munte se anunta a fi racoroasa, cu intensificari ale vantului ce pot ajunge chiar si la 60 km/h. Sunt sanse mari de precipitatii. Vor fi ploi la munte si la mare.

De Florii, in Bucuresti, temperaturile vor scadea de Florii cu 6 grade fata de ziua precedenta, iar ploile iti vor face aparitia. 

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea