Social

#prognoza meteo #vremea #starea vremii #sfanta maria #conditii meteo

Vremea se schimba radical! Revin ploile de Sfanta Maria!

Daca te-ai bucurat de cateva zile cu vreme frumoasa, de Sfanta Maria iti poti lua adio de la aceastea, anunta ANM (Agentia Nationala de Meteorologie). In urmatoarea perioada vremea se va schimba radical, iar ploile isi vor face simtita prezenta.

Inepand de miercuri canicula dispare complet si va fi inlocuita de urtuni insotite de descarcari electrice in regiunile de Nord, Centru si Vest ale tarii, potrivit mediafax.ro.

"Miercuri va fi o usoara schimbare pentru partea de Nord, Centru si Vest a tarii, local vor aparea averse cu descarcari electrice. Pentru regiunile de Sud si Est vremea se mentine frumoasa, iar temperaturile maxime vor ajunge pana la 33-34 de grade Celsius, temperatura pe care o asteptam miercuri si in Capitala", a declarat Dinu Marasoiu, meteorolog de serviciu in cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), pentru sursa citata.

De Sfanta Maria, vremea va fi predominant insorita, pe litoralul Marii Negre, cu temperaturi maxime cuprinse intre 27 si 30 de grade, iar apa marii va atinge 26 de grade Celsius.

In Capitala, vremea se va mentine frumoasa, dar calduroasa la amiaza. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 33-34 de grade Celsius, iar cea minima de 15-17 grade Celsius. Potrivit ANM, tendinta evolutiei vremii pentru intervalul 17 – 19 august 2018, vremea va ramane calduroasa, indeosebi in sudul si estul tarii, scrie a1.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea