Social

#vremea in bucuresti #vremea in tara #prognoza meteo #vremea #starea vremii

Vremea se schimba brusc! Dupa racoare se intoarce caldura

Dupa doua zile de racoare, in care toamna parea tot mai aproape, meteorologii anunta ca nu vom scapa inca de canicula. Caldura va reveni in Romania in urmatorul interval si va acapara o mare parte a tarii. Iata cum va fi vremea in urmatoarele zile.

Marti vremea se va incalzi treptat, in special sudul si local in vestul si centrul teritoriului. Cerul va fi variabil iar spre seara vor fi innorari temporar accentuate, insotite de averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, si sunt posibile caderi de grindina in special in Moldova, Dobrogea, Baragan si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 34 de grade, iar cele minime intre 11 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 22...23 de grade pe litoral.

In Bucuresti vremea va deveni calduroasa, iar cerul va fi variabil. Temperaturile minime vor fi de 18-20 de grade Celsius iar cele maxime de 32-33 de grade Celsius.

Miercuri vremea se incalzeste si mai tare, insa cerul cotinua sa ramana instabil in zonele montane si submontane, unde vor cadea ploi si chiar grindina. Temperaturile minime vor fi de 14-23 de grade Celsius iar cele maxime de 27-35 de grade Celsius.

In Bucuresti verul va fi variabil, cu innorari temporare in a doua parte a zilei, cand sunt posibile ploi si descarcari electrice. Temperaturile minime vor fi de 18-20 de grade Celsius iar cele maxime de 33-34 de grade Celsius.

Joi vremea se va mentine calduroasa in cea mai mare parte a tarii si va ramane instabila in zonele montane. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in a doua parte a zilei. Temperaturile minime vor fi de 13-23 de grade Celsius iar cele maxime de 26-34 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea se mentine in acelasi interval ca in ziua precedenta. Cerul va fi variabil, iar dupa-amiaza sunt posibile ploi, slabe cantitativ. Temperatura minima va fi de 18-20 de grade Celsius iar cele maxime de 32-32 de grade Celsius.

Sursa foto: sansanews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea