Social

#vreme bucuresti #starea vremii #meteo #vremea bucuresti #prognoza meteo

Prognoza meteo pentru umatoarele zile! Dupa ninsoare vin...

Valul de frig care a lovit Romania in weekend isi face simtita prezenta in continuare, chiar daca temperaturile nu vor mai lovi atat de napraznic. Vom avea parte in continuare de precipitatii, chiar daca acestea nu vor mai fi sub forma de ninsoare si lapovita.

Luni, vremea se incalzeste usor in timpul zilei, valorile termice medii fiind cuprinse intre 5 si 9 grade Celsius. Ceva mai cald va fi in nordul si nord-vestul tarii, in Maramures si Crisana fiind inregistrate temperaturi de 12-13 grade.

Marti, ploile isi fac aparitia in sudul tarii si pe litoral, dar vremea va fi in continuare rece. 5 grade Celsius in Bucuresti si Craiova si 8 grade in Galati si Constanta. In Moldova si in centrul tarii valorile termice vor atinge maxim 8 grade, in timp ce in vest si nord-vest este posibil ca acestea sa se ridice pana la 10 grade Celsius.

Miercuri, ploile persista in zona sudica, dar vremea se incalzeste usor: 8 grade in Bucuresti si 13 in Constanta. In restul tarii, valorile termice pe timpul zilei se situeaza in intervalul 7-11 grade Celsius.

Sursa foto: hodapp.me

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea