Social

#prognoza meteo #vremea #vijelie # ploi torentiale

Vremea schimba foaia! Vine toamna in toata tara!

De astazi, ploile torentiale isi vor face simtita prezenta, mai putin in sudul tarii, unde temperaturile raman in continuare caniculare! De vineri insa, temperaturile scad cu mai mult de 10 grade!

“Joi, 11 august, in vestul, centrul si nordul teritoriului vremea va fi instabila si se va raci. Vor fi averse, ce vor avea si caracter torential, frecvente descarcari electrice, intensificari ale vantului, care pot lua aspect de vijelie si izolat caderi de grindina. Pe spatii mici cantitatile de apa vor depasi 30...40 l/mp. incepand din orele serii si pana in dupa-amiaza zilei de vineri, 12 august, astfel de fenomene se vor manifesta pe arii extinse in regiunile sud-estice si estice precum si in zona de munte, cu precadere in Carpatii Orientali”, a anuntat Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).

Tot joi, 11 august, in cea mai mare parte a Munteniei, in sudul Moldovei, precum si in Dobrogea continentala, in dupa-amiaza zilei de joi, 11 august, vremea va fi caniculara, cu maxime de 35...36 de grade si izolat, 37 de grade, iar disconfortul termic va fi accentuat.

Vineri, 12 august, vremea va deveni racoroasa in toata tara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea