Social

#prognoza meteo #viscol #ninsori #vremea #ger

VREMEA Ger de crapa pietrele!

Zi rece astazi in toata tara! Doar in sud si est tarii se indreapta vremea si zarim soarele. In rest, cerul ramane acoperit si o sa ninga, iar maximele vor fi de la minus 3 grade in nord-vest; pana la 8 grade pe litoral.

Luni

Vremea va fi rece dimineata si mai ales noaptea, in cea mai mare parte a tarii. in regiunile intracarpatice vor fi innorari si local va ninge. In rest, cerul va fi variabil si doar izolat, in special in partea a doua a intervalului, se vor semnala ninsori slabe. Vantul va sufla in general moderat in regiunile sudice si va avea intensificari temporare la munte, cu viteze mai mari pe creste, de pana la 60...70 km/h, spulberand zapada.

Temperaturile maxime se vor incadra intre -3 grade, izolat, in nord-vest si 8 grade pe litoral, iar cele minime intre -6 si 2 grade, usor mai scazute in depresiuni.

Marti 

Vremea va fi rece, mai ales dimineata si noaptea. Temperaturile maxime se vor incadra intre -2 si 6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -10 grade in estul Transilvaniei si 0 grade pe litoral. In regiunile intracarpatice vor fi innorari si local precipitatii mixte ce vor favoriza pe spatii restranse depuneri de polei in Banat si Crisana si predominant ninsori in Transilvania si Maramures. La munte va ninge. In restul teritoriului cerul va fi variabil si doar izolat se vor semnala precipitatii slabe.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sud-vest, in nord-est si pe litoral, precum si la munte, cu viteze mai mari pe creste, unde temporar va spulbera zapada. in zonele joase vor fi conditii de ceata, anunta antena3.ro.

Miercuri

Cerul va fi mai mult noros in regiunile intracarpatice si va avea innorari temporare in rest. Se vor semnala precipitatii local sub forma de ninsoare la munte si mixte, pe spatii restranse in Maramures, Transilvania si Crisana, favorizand depuneri de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane inalte, dar local si temporar, in prima parte a intervalului si in regiunile sud-vestice si sud-estice. Valorile termice, in crestere usoara fata de ziua precedenta, vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta data, astfel ca maximele se vor incadra intre -1 si 8 grade, iar minimele intre -4 si 3 grade. in zonele joase vor fi conditii de ceata.

Mai multe detalii despre vreme gasesti pe vremea.acasa.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea