Social

#vreme #soare #prognoza meteo #toamna blanda #ploi de toamna

Vremea buna nu tine mult. Iata cand vin ploile!

Vremea ne mai da un ragaz de cateva zile pentru a ne bucura de caldura soarelui, dar toamna blanda nu va dura prea mult. Spre mijlocul acestei saptamani ne vom confrunta cu o scadere a temperaturilor si cu ploi de toamna.


Luni avem parte de o vreme placuta in toate regiunile tarii. Niciun nor in jumatatea de vest a Romaniei si temperaturi de 26-27 de grade Celsius in Maramures si Banat. In restul regiunilor, valorile termice se incadreaza intre 20 si 24 de grade.

Marti, temperaturile se mentin la cote ridicate in Banat, Crisana si Maramures, 26-27 de grade, in restul tarii, valorile termice fiind cele normale pentru aceasta perioada, de 20-24 de grade Celsius.

Miercuri avem parte si de primele ploi de toamna din acest interval in vestul si nordul tarii, temperaturile din Banat si Maramures coborand cu 2-3 grade Celsius. Cerul se va innora treptat si in celelalte regiuni, dar mercurul din termometre va continua sa indice temperaturi de 20-23 de grade.

Sursa foto: tayloronhistory.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea