Social

# vremea in weekend #ploi #vremea #starea vremii #conditii meteo #vreme instabila

Vreme instabila la final de saptamana! Nu iti uita umbrela acasa

Vremea se va mentine in general instabila in urmatoarele zile in cea mai mare parte a tarii si sunt asteptate ploi insotite de vijelii si descarcari electrice anunta meteorologii.

Vineri cerul va fi variabil cu innorati temporar accentuate si averse insotite de descarcari electrice in Dobrogea, in sudul Moldovei, in Muntenia, Oltenia, precum si la munte. In restul tarii cerul va fi variabil si sunt posibile precipitatii trecatoare, de scurta durata. Temperaturile maxime se vor incadra intre 16 si 28 de grade Celsius.

In Bucuresti cerul va fi innorat iar vremea va fi racoroasa si instabila. Trecator se vor semnala ploi de scurta durata, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 22 de grade Celsius.

Sambata vremea va fi in general frumoasa in majoritatea regiunilor. In zonele montane cerul va fi variabil si se vor semnala ploi de scurta durata, insotite de descarcari electrice si intensificari temporare ale vantului. Spre seara cerul se va innora in Maramures, Transilvania si Moldova, dar si in restul regiunilor, pe arii restranse. Precipitatiile vor fi insemnate, in special in zona montana si sunt posibile caderi de grindina. Temperaturile minime se vor incadra intre 9 si 18 grade Celius iar cele maxime intre 22 si 30 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea se va incalzi si va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in cursul noptii, cand vor fi conditii pentru averse, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 15-16 grade Celsius iar cea maxima se va situa in jurul valorii de 28 de grade Celsius.

Duminica vremea se va mentine instabila in cea mai mare parte a tarii, unde vor fi innorari temporar accentuate, in special in cursul zilei. Se vor inregistra precipitatii insotite de descarcari electrice in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile minime se vor incadra intre 8 si 18 grade Celius iar cele maxime intre 18 si 28 de grade Celsius.

Si in Bucuresti vremea va deveni instabila, iar cerul va fi predominant noros. Sunt asteptate ploi insotite de vijelii si descarcari electrice. Temperatura minima va fi de 14-15 grade Celsius iar cea maxima se va situa in jurul valorii de 26 de grade Celsius.

Mai multe informatii despre vreme poti gasi pe vremea.acasa.ro.

Sursa foto: trekearth.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea