Social

# vremea in weekend #vreme instabila #ploi #starea vremii #vreme #conditii meteo

Vreme instabila la final de saptamana! Nu iti uita umbrela acasa

La final de saptamana avem parte de vreme instabila cu ploi torentiale si descarcari electrice, in cea mai mare parte a tarii. Iata care sunt zonele cele mai afectate si la ce temperaturi ne putem astepta la finalul saptamanii.

Vineri va ploua in cea mai mare parte a tarii. Pe arii restranse insa, cantitatile de apa pot depasi 15-20 de l/mp, iar in zonele montane pot depasi 35 l/mp si sunt posibile caderi de grindina. In restul tari cerul va fi mai mult innorat, si va ploua slab pana la moderat. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 24 de grade Celsius.

In Bucuresti cerul va fi mai mult innorat iar vremea va fi instabila. Sunt asteptate averse, posibil insotite de descarcari electrice. Vântul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor situa in jurul valorii de 20 de grade Ceslius.

Sambata sudul, centrul si estul tarii raman sub vreme instabila si in general racoroasa. Indeosebi in timpul zilei se vor semnala înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului. Sunt posibile caderi de grindina, pe alocuri. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 6 si 14 grade Celsius iar cele maxime intre 16 si 25 de grade Celsius.

In Bucuresti cerul va fi predominant noros, si sunt asteptate averse insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe alocuri. Temperaturile minime se vor incadra in jurul valorii de 12 grade Celsius, iar cele mai mmaxime vor urca pana la 22 de grade Celsius.

Duminica vremea incepe sa se amelioreze, devenind in general frumoasa in majoritatea tarii. Cerul va fi mai mult senin iar temperaturile vor creste usor fata de data precedenta, temperaturile maxime ajungand pana la 18-26 de grade Celsius.

In Bucuresti cerul va fi partial noros iar temperaturile vor creste usor fata de data precedenta. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile minime se vor incadra in jurul valorii de 11 grade Celsius, iar cele mai maxime vor urca pana la 25 de grade Celsius.

Mai multe detalii despre vreme gasesti pe vremea.acasa.ro.

Sursa foto: fagarasultau.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea